Adviesbureau Hisna

Adviesbureau Hisna

…en Kompanen wordt Adviesbureau HISNA

Adviesbureau HISNA adviseert en ondersteunt organisaties om saleskansen beter te benutten. Wij geloven dat organisaties met dezelfde mensen meer omzet kunnen boeken door de klassieke muren tussen sales en non-sales af te breken. Iedereen is onderdeel van het commerciële proces en kan bijdragen aan meer omzet.

Wij hebben niet alleen de naam veranderd, maar ook de dienstverlening is grondig aangepakt, alles vanuit onze filosofie ”meer omzet met dezelfde mensen” en wie wil dat nu niet!

Hisna biedt een geïntegreerde klantwaarde methodiek (analyse) met aanvullend de succesvolle leerprogramma’s en coaching (doen). We combineren onze leerprogramma’s met Het Digitale Kladblok. Het Digitale Kladblok is een eenvoudige en doeltreffende webapplicatie. De gestructureerde opzet helpt medewerkers op locatie om de juiste vragen te stellen en relevante kansen direct door te sturen naar je verkoopafdeling. Het Digitale Kladblok maakt resultaten (meetbaar) inzichtelijk. Je krijgt controle over je omzetgroei.

Wil je meer weten over onze aanpak, trainingsprogramma’s of het Digitale Kladblok, dan komen we graag met je praten.

2018-04-10T09:44:50+00:00