Sales for Sales 2018-01-19T13:54:45+00:00

Unleash the power

of Sales

Unleash the power of sales!

Sales for Sales

Salescoaching Sales for Sales biedt verkopers de mogelijkheid om nieuwe vaardigheden op te doen, of om hun bestaande vaardigheden te versterken. In het leerprogramma wordt aandacht besteed aan het belang van accountmanagement. In veel organisaties ligt bij sales namelijk een zware focus op new business, terwijl bestaande klanten in veel gevallen voor de meeste omzet zorgen.

Sales for Sales is ontwikkeld omdat wij geloven dat:

  • De sales-kracht van een organisatie groter is dan men denkt
  • Meer omzet met dezelfde mensen haalbaar is
  • New-sales begint bij je bestaande klanten
  • Sales een vak is van professionals
  • Sales en Non-Sales samen resultaat moeten boeken

Sales for Sales traint en coacht jouw Salesprofessionals om bij klanten meer omzet te realiseren. Wij trainen professionals om aanvullende klanteninformatie te verzamelen, salesmogelijkheden te signaleren, te bespreken en om te zetten in opdrachten.

Ons uitgangspunt hierbij is het zoeken naar de juiste klant. Je sales-team neemt zo op efficiënte wijze het voortouw bij het genereren van meer omzet.

Onze werkwijze is Continuous Blended Learning: een unieke combinatie van online, offline en on-the-job-ondersteuning gericht op leren in de praktijk en het borgen van de methodiek in de organisatie.

Wat levert Sales for Sales op?

  • Klanten die ons leerprogramma volgen behalen de volgende resultaten:Meer omzet door meerwerk en additionele verkoop;
  • Een betere samenwerking tussen het salesteam en de rest van de organisatie
  • Betere voorstellen en offertes door relevante klantinformatie
  • Hogere klanttevredenheid door proactief en reactief advies te geven
  • Meer tevreden en gemotiveerde medewerkers

Voor wie is Sales for Sales bedoeld?

Sales for Sales is bedoeld voor alle organisaties waar salesprofessionals werkzaam zijn.

Iemand met een vlotte babbel wordt in veel organisaties al snel als verkoper gezien, maar dat is zeker niet ons uitgangspunt. Sales is een vak dat uitgeoefend wordt door professionals. En net zoals profvoetballers elke dag trainen om hun niveau te behouden, zou ook elke salesprofessional regelmatig zijn vaardigheden op peil moeten houden.

Totaal Salesprogramma

Sales for Sales is een van de drie modules van het totale programma Salescoaching van HISNA. De andere modules zijn Sales for Sales en Sales for Non-Sales die samen een integrale aanpak vormen voor nog meer commercieel succes voor je organisatie.

HISNA

Adviesbureau HISNA heeft bewezen organisaties meer rendement te laten halen bij hun klanten. Dit doen we door consultancy, interimmanagement, trainingen en coaching aan te bieden op het vakgebied sales.

HISNA gelooft dat organisaties met dezelfde mensen meer omzet kunnen boeken door de klassieke muren tussen sales en non-sales af te breken. Iedereen is onderdeel van het commerciële proces en kan daardoor bijdragen aan meer omzet.

1202, 2018

De CONTROLE, het DIGITALE KLADBLOK

februari 12th, 2018|0 Comments

“Meer omzet met dezelfde mensen” De CONTROLE, het DIGITALE KLADBLOK Er is geanalyseerd, het accountmanagement is ingericht en er is getraind (zie voorgaande berichten van HISNA) en dan komt de vraag der vragen: “What’s [...]

702, 2018

HISNA – Het Doen

februari 7th, 2018|0 Comments

Adviesbureau HISNA “Meer omzet met dezelfde mensen” Het DOEN De klantwaarde methodiek, zie het eerdere bericht, is de opmaat naar het DOEN. De analyse is gemaakt en verdere ondersteuning om succesvol te zijn staan [...]

502, 2018

En Kompanen is HISNA

februari 5th, 2018|0 Comments

…en Kompanen is HISNA “Meer omzet met dezelfde mensen” De KLANTWAARDE METHODIEK Adviesbureau HISNA heeft een integrale methodiek ontwikkeld die je ondersteunt in het verbeteren van je klantrelatie. Waarom acquisitie doen bij nieuwe klanten [...]